Helaas hebben Ministerpresident Rutte en Minister de Jonge net in een persconferentie kenbaar gemaakt dat de lockdown maatregelingen blijven gelden. Dat betekent voor de praktijk dat wij open blijven en kunnen doorgaan met het behandelen van patiënten tijdens de afgekondigde lockdown-periode.

De medische fitness kan helaas niet plaatsvinden in de zaal of in de groep buiten zoals wij eerder gedaan hebben. Als alternatief bieden wij voor onze sporters de mogelijkheid om online mee te sporten. Zou u ook graag mee willen sporten online met een trainingsgroep? Neem dan contact op met de praktijk via het contactformulier of door te bellen naar de praktijk.

Het is en blijft dus gewoon mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling of voor begeleiding bij een revalidatie.

Wel blijven u wel vragen alert te zijn op klachten zoals verkoudheidsklachten, niezen, hoesten, koorts of benauwdheid. Mocht u klachten hebben of bent u in contact geweest met iemand met klachten neem dan contact met de praktijk op om de afspraak te annuleren of te verzetten.

Voor fysiotherapiepraktijken verandert er dus niets gedurende de afgekondigde lockdown met betrekking tot behandelingen.