Het sporten in het park met de donderdagavond groep

Donderdagavond is een avond bij onze praktijk gevuld wordt door een training met enthousiaste sporters. Eerder werd er altijd getraind in de zaal. Door Corona werden wij in het voorjaar van 2020 gedwongen om buiten te gaan sporten. Omdat dit zo goed bevallen is, hebben wij besloten om buiten door te blijven trainen tot diep in het najaar. Helaas kwam daar in het najaar van 2020 een einde aan door de corona en mocht er alleen nog maar op afstand gesport worden.
Na een lange periode van online sporten mochten we in Mei weer de buitenschoenen aantrekken.

Op dit moment bestaat de trainingsgroep uit 12 enthousiaste sporters. Buiten in het park werken we aan de conditie, kracht, rompstabiliteit en lenigheid. De leeftijdscategorie van de groep ligt tussen de 58 en 71 jaar. Leeftijd speelt dus geen rol in het fanatiek buitensporten!

Lijkt het je fijn om onder begeleiding buiten te sporten? Ben je in staat om te wandelen en goed op de grond te liggen zodat we buikspieroefeningen en andere grond oefeningen kunnen verrichten? Dat ben je welkom om je aan te melden om mee te sporten. En misschien wordt je wel mee gesleurd in het fanatisme van deze fantastische sportgroep.

Voor aanmeldingen kunt u een bericht sturen via het aanmeldingsformulier en u kunt bellen naar de praktijk op 030-6379738